top of page

Voorgerechten



Koude Voorgerechten (min. 6p)

Koude Voorgerechten (min. 6p)




Terrine van asperges (volgens seizoen) met gemarineerde zalm en grijze garnalen

€ 19



Tartaar van gerookte vis met vinaigrette van ratatouille

€ 19



Krokant slaatje van scampi’s en spekjes met kruidenvinaigrette

€ 18



Slaatje van ganzenlever met gebakken appeltjes, gerookte eend en frambozenvinaigrette

€ 21



Fijnproeversbordje

Gekarameliseerde appeltjes en peperkoek met foie-gras -Rundscarpaccio met gemarineerde groenten en ricottamousse met truffel -Bloemkoolmousse en noordzeegarnaal

€ 22



Slaatje van kreeft met handgerolde couscous.

€ 30



Slaatje met bresaola, tagliatelli van groene asperges, pikante humus, zure room en pesto, gemarineerde rode ui, kerstomaat en radijsjes

€ 19




Warme Voorgerechten (min. 6p)

Warme Voorgerechten (min. 6p)




Grietfilet met kastanjechamignons, stoemp van ratatouille en roomsausje

€ 19



Bouillabaisse

€ 20



Lotte met een panade van tomaat en groentenstaafjes met room

€ 20



Griet onder een korstje van graanmosterd en kruiden Risotto met gebakken prei

€ 20



Casserole met gamba, zeebaars en tongfilet met een hutsepot van groentjes

€ 21



Slibtong op een timbaaltje van wilde rijst en kerstomaten

€ 18,50



Schartong op stoemp van groene kool met koningskrab en een sausje van grijze garnalen

€ 18



Risotto met asperges en zalm met crumble van parmezaan. Lauwe kruidenvinaigrette

€ 18



Risotto met knolselder, hazelnootjes, zeebaars en jus van schaaldieren

€ 19



Kabeljauwhaasje met zacht mosterdkorstje. Lauwe tomatenvinaigrette met peterselie en kappertjes

€ 19



Torentje van zeebaars met groentenspaghetti van wortel en courgette. Preiroomsausje met saffraan

€ 19


bottom of page