top of page

Hoofdgerechten



Hoofdgerechten (min. 6p)

Hoofdgerechten (min. 6p)




Enveloppe van parelhoenfilet met roze peper, seizoengroenten en romige aardappelen met gedroogde tomaten.

€ 28,50



Mechelse koekoek met korstje van walnoten en truffel. Lasagne van appel, mozzarella en veenbessen. Gebraiseerd witloof. Puree met bospaddenstoelen.

€ 30,50



Mechelse koekoek met dragon, groentenbrochette. Tatintaart van witloof en appel. Met zeezout gebakken aardappelschijfjes.

€ 29,50



Zoetzure eendenborst met een torentje van tomaat, courgette en gebakken aubergineschijfjes. Veenbessengelei met appeltjes. Aardappelblokjes met paddestoelen.

€ 30,50



Duif uit Anjou met glaasje veenbessengelei en appeltjes. Truffelpuree met spekjes en groene kool.

€ 31



Gepersilleerde koteletjes van melklam, asperges in witbier onder bladerdeegstaafje met aardappelgratin.

€ 31



Filet pur van kalf met gebakken zwezerik op een wijnsausje, groentenbrochette. Aardappeltaartje met breughelkaas.

€ 32,50



Filet pur van kalf met pesto, gebakken aubergine met ratatouille, gegratineerde bospaddestoelen, tijm-rozemarijnaardappelen in de schil met spekjasje.

€ 33



Filet pur van kalf met wortelflensje en gebakken paddestoelen, tomatentaartje met basilicum. Puree met spekjes en truffelolie.

€ 33



Medaillon van hert met thijmpesto. Ovengroosterde groentenfrietjes. Gevulde rode ui met pompoencrème. Millefeuille van aardappeltjes, crumble van groene kool en kaas.

€ 32,50



Steack van hertenkalf met paddestoelen en gebakken knolselderblokjes. Quiche met spinazie en ricotta. Aardappelgratin.

€ 32,50


bottom of page