

Voorgerechten

Koude Voorgerechten (min. 6p)
Terrine van asperges (volgens seizoen) met gemarineerde zalm en grijze garnalen
€ 19
Tartaar van gerookte vis met vinaigrette van ratatouille
€ 19
Krokant slaatje van scampi’s en spekjes met kruidenvinaigrette
€ 18
Slaatje van ganzenlever met gebakken appeltjes, gerookte eend en frambozenvinaigrette
€ 21
Fijnproeversbordje
Gekarameliseerde appeltjes en peperkoek met foie-gras -Rundscarpaccio met gemarineerde groenten en ricottamousse met truffel -Bloemkoolmousse en noordzeegarnaal
€ 22
Slaatje van kreeft met handgerolde couscous.
€ 30
Slaatje met bresaola, tagliatelli van groene asperges, pikante humus, zure room en pesto, gemarineerde rode ui, kerstomaat en radijsjes
€ 19

Warme Voorgerechten (min. 6p)
Grietfilet met kastanjechamignons, stoemp van ratatouille en roomsausje
€ 19
Bouillabaisse
€ 20
Lotte met een panade van tomaat en groentenstaafjes met room
€ 20
Griet onder een korstje van graanmosterd en kruiden Risotto met gebakken prei
€ 20
Casserole met gamba, zeebaars en tongfilet met een hutsepot van groentjes
€ 21
Slibtong op een timbaaltje van wilde rijst en kerstomaten
€ 18,50
Schartong op stoemp van groene kool met koningskrab en een sausje van grijze garnalen
€ 18
Risotto met asperges en zalm met crumble van parmezaan. Lauwe kruidenvinaigrette
€ 18
Risotto met knolselder, hazelnootjes, zeebaars en jus van schaaldieren
€ 19
Kabeljauwhaasje met zacht mosterdkorstje. Lauwe tomatenvinaigrette met peterselie en kappertjes
€ 19
Torentje van zeebaars met groentenspaghetti van wortel en courgette. Preiroomsausje met saffraan
€ 19