

KERSTMENU
​
24 & 25 december - €64 Per persoon
​
​
​
Roomsoepje van witte wintergroenten
Crumble van zwarte pens
€6
Open lasagne van kabeljauwhaasje met spinazie,
kerstomaatjes, kappertjes, olijfjes en pancetta
€20
​
Filet van hert, wildroomsausje met veenbesjes
Bladerdeegtaartje met pastinaakmousse en bospaddenstoelen
Gebakken witloof met walnootjes
Aardappeltorentje met groene koolsnippers en Parmezaan
€32
Kerstbal in chocolade met een vulling van vanille-ijs
Chocolade/karamelsausje
€6
Volzet

KERSTBUFFET
(min.4 personen)
​
​
​
​
​
​
24 & 25 december - €55 per persoon
Traag gegaarde zalmfilet
​
Gepeld tomaatje met grijze garnalen
​
Gemarineerde zalm met zure room, fregola sarda pasta met dille-olie,
groene asperges en gemarineerde tomaatjes
Kort gebakken Sint-Jacobsnoot met knolseldermousse
Black Tiger gamba met fijne pasta, rucola en gemarineerde shiitake
Wildpastei met vijgenconfijt
Parmaham met Grana Padano, druiven en lychees
Kippenrollade met spinazie en kruidenkaas
Rode quinoa salade, veenbesjes, rode kool, granaatappel, hazelnootjes en feta crumble
Aardappelsla met kruidenvinaigrette
Sausjes, broodjes, boter
​
​
APERITIEFHAPJES
Bruschetta met spinazie, mozzarella en tomaat
Gratin van mosseltjes met venkelroomsausje/zalm met Vitelotte aardappel
Scampi met aardappeltagliatelli, zoetzuur sausje
Tapas mini-kaaskuipjes
€8
Mini-dessertjes (3 stuks) zijn ook te verkrijgen aan €7.5 per persoon.
​
Voor meer inlichtingen, aarzel niet ons te contacteren!
Wij trachten met de grootste zorg en perfectie aan uw wensen te voldoen.
Bestellingen voor kerst graag ten laatste 10 december tenzij vroeger volzet.
Bestellingen kunnen afgehaald worden op kerstavond tussen 15u en 18u. Op kerstdag tussen 11u en 13u.
Alle materiaal van het kerstweekend kan teruggebracht worden op 26 december tussen 10u & 18u.
Wij zijn gesloten van 27 december tot en met 5 januari
Stef & Chris
​
​
Volzet
