

HERFSTBUFFET
(vanaf 6 personen - vanaf 22 september)
​
Traag gegaarde zalmfilet
Gepeld tomaatje met grijze garnalen
Bloemkool/mascarponecrème, geroosterde bloemkoolroosjes, gerookte zalmrug en rode ui
Gegrilde tonijn, pastinaakmousse en paprikadruppels
Pittige scampi’s, fregola sarda pasta en salsa van komkommer, kerstomaatjes en basilicumolie
Kippenboutje met een brochetje van ananas
Parmaham, meloen en druiven
Rundscarpaccio, ricotta-truffelcrème en Parmezaan
Quinoasalade met gesnipperde kool, mango, gegrilde pompoen, nootjes, beukenzwammen en
fetakaas
Aardappelsla met kruidenvinaigrette
Mini-broodjes, boter, sausjes
€53 per persoon
______________________________
HERFST- AFHAALMENU
(vanaf 4 personen - vanaf 22 september)
Torentje van zeebaars met spaghetti van pompoen en courgette
Preiroomsausje met saffraan
Mechelse koekoek met een korstje van walnoten
Dragonroomsausje
Gegrilde knolselderpizza, wortelcrème en zacht gegaarde wortelschijfjes
Galetje met ricotta en paddenstoeltjes
Gebakken krieltjes met verse kuiden
Italiaanse bowl
(tiramisu met Amarenakersen, gebakken appeltjes en crumble)
€55 per persoon
______________________________
​
Aperitiefhapjes & Mini-dessertjes
​Assortiment van 4 warme aperitiefhapjes - € 8 per persoon
Mini-dessertjes (3 stuks) - € 7,50 per persoon