HERFSTBUFFET
(vanaf 6 personen - vanaf 13 september)
​
Traag gegaarde zalmfilet
Gepelde tomaatjes met grijze garnalen, verse kruiden en zure room
Gegrilde Sint-Jacobsnoot met mousse van pastinaak en paprikadruppel
Gebakken gamba’s met een pastaslaatje, fijne boontjes, venkel, erwtjes en hazelnoten
Glaasje met zoetzure haringsla, rode biet en Granny-Smith
Pittig gebakken balletjes met couscous, krokante groentjes, gepofte kerstomaatjes en feta
Rundscarpaccio met eendenmousse, ricotta met truffelcrème en Parmezaan
Meloenparels en druifjes met Parmaham en geschaafde oude Reypenaer
Kippenboutjes
Aardappelsla met kruidenvinaigrette
Mini-broodjes, boter, sausjes
€56 per persoon
______________________________
HERFST- AFHAALMENU
(vanaf 6 personen)
​
Op vel gebakken zeebaars
Risotto met knolselder en gebroken hazelnootjes
Filet van hert met beukenzwammen en thijm.
Rode ui gevuld met pompoencrème
Gebraiseerd witloof
Aardappelgratin met koolrabi
Mini-dessertjes (assortiment van 3 stuks per persoon)
€57 per persoon
______________________________
​
Aperitiefhapjes & Mini-dessertjes
​Assortiment van 4 warme aperitiefhapjes - € 8,5 per persoon
Mini-dessertjes (3 stuks) - € 7,50 per persoon