Traiteur 

Stef Van Cleemputte

Knoddelstraat 17

1761 Roosdaal

 

Tel. 02/582.40.29

 

E-mail: klik hier

Zomers buffet/communiebuffet  (min 8 pers.)

Traaggegaarde zalmfilet.

Gepeld tomaatje met grijze garnalen en lentekruiden.

Gemarineerde gamba, crème van erwtjes en sojaboontjes, geroosterde bloemkoolroosjes en kerstomaatjes.

Gerookte zalm met aspergemousse en dille-olie.

Taboulé met rivierkreeftjes, gemarineerde venkel en pikante humus.

Kippenrollade met romige spinazievulling en seizoensfruit.

Ibericoham met meloenparels.

Zoete aardappelhumus, gemarineerde fetakaas en gerookte eendeborst.

Groene lentesla met gegrilde asperges en courgette, fijne boontjes en peulen, ruccola en burrata.

Rundscarpaccio met ricotta en truffel, geschaafde parmezaan​.

of

Vitello Tonnato

Aardappelsalade, vinaigrette, pijpajuin en groene kruiden.

Mini-broodjes, boter en sausjes.

 

€43 per persoon

 

Koud en warm communiebuffet  (min 15 pers .)

Voorgerechtenbuffet

Salade van grijze garnalen met gegrilde groene asperge's en fregula sarda pasta.

Gerookte zalmrug met gemarineerde rode ui en bieslook.

Quinoa-salade met gesmolten kerstomaatjes, geroosterde nootjes met bloemkool en scampi.

 

Rundscarpaccio met ricotta en truffel, geschaafde parmezaan​.

of

Vitello Tonnato.


Zoete aardappelhumus, gemarineerde fetakaas en gerookte eendeborst.

Mini-broodjes, boter en sausjes.

 

 

Warm buffet

Gebakken zalm of zeebaars met kruidenkorst, gegrilde asperges, kerstomaatjes en krieltjes.

Mechelse koekoek met peperroom en kastanjepaddenstoelen.

Geroosterde regenboogwortelen en fijne groene boontjes.


Zomerse aardappelgratin met courgette en tomaat.

 

€47 per persoon

Kinderbuffet (min 6 personen)

 

Perzik met tonijn

Kippenboutjes met appelmoes

Gebakken balletjes met eipartjes.

Brochetje met kaasblokjes en tomaat.

Fruitspiesjes.

Broodjes-sausen.

 

€ 15 per persoon

Aperitiefhapjes & Mini-dessertjes

Assortiment van 4 warme aperitiefhapjes -  € 6 per persoon

Mini-dessertjes (3 stuks) - € 4,9 per persoon