top of page
![](https://static.wixstatic.com/media/11062b_30cba13cb2b04848982369ab95988897~mv2_d_5740_4310_s_4_2.jpg/v1/fill/w_288,h_216,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/11062b_30cba13cb2b04848982369ab95988897~mv2_d_5740_4310_s_4_2.jpg)
![](https://static.wixstatic.com/media/da7c8999fc96430d9c80db8a8ddb093a.jpg/v1/fill/w_270,h_382,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/da7c8999fc96430d9c80db8a8ddb093a.jpg)
Vegetarisch Saladebuffet
De samenstelling van de salades kan variëren volgens het seizoen.
Minimum 12 personen
Quinoa-sla met kleurige tomaatjes, kool, mango en granaatappel
Koolsla met frisgroene appel en walnoten
Fregula-sarda pasta met pesto en gegrilde groene asperges
Griekse pasta met feta en krokante groentjes
Tomaat- en komkommerreepjes met kruidenvinaigrette
Mini-penne met groene groenten (rucola, boontjes, asperges, sojabonen, peulen) en parmezaan
Sausen en vinaigrettes
Brood en boter
26,00 per persoon
bottom of page